Onko datasi valmis 2020-luvulle?

Maksuton webinaari ti 16.2. klo 14-15

Kuluttajien odotukset palveluille ja tuotteille ovat kasvaneet COVID:n vauhdittamana hurjasti. Ilman dataa ei näihin vaatimuksiin enää voi vastata saati luoda uutta liiketoimintaa.

Datastrategia ja dataohjautuvuus ovat 2020-luvun merkittävimpiä kehityskohtia, sillä yrityksien datan määrä eri lähteistä kasvaa eksponentiaalisesti. Pandemia kiihdyttää muutostarpeita, mutta digitalisaatiohankkeet kompastuvat harmillisen usein datasta johtuviin ongelmiin ja epäjohdonmukaisuuksiin. Nyt tarvitaan toimenpiteitä datakyvykkyyksien vahvistamiseen, mikä on edellytys toimintaympäristössä pärjäämiseen.

Datan avulla on mahdollista tehostaa olemassa olevia toimintoja, esimerkiksi tekoälyratkaisujen avulla, ja kun datavirrat liikkuvat oikein, voidaan luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. 

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Andersin myynti-ja konsulttijohtaja Johanna Andersén sekä Talent Basen johdon neuvonantaja ja AIGA-tekoälyhankkeen ohjausryhmän vetäjä Sami Masala. Molemmilla asiantuntijoilla on yli 25-vuoden kokemus b2b konsultoinnista, digitaalisesta kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä dataan liittyvistä palveluista ja niiden kaupallistamisesta.  

Webinaarin aihealueet:  

  • Miksi datastrategiaa tarvitaan 2020-luvulla, trendit B2B ja B2C 
  • Mitä datakyvykkyyksiä onnistumisessa vaaditaan 
  • Data ja tekoälyn tuomat mahdollisuudet ja haasteet
  • Datasta lisää tuottoja liiketoimintaan

Asiantuntijat:

  • Johanna Andersén, Director, Sales & Consultancy, Anders
  • Sami Masala, Executive Advisor, Talent Base 

 

Anders_TB_logot1 copy

Anders Innovations 

Anders on vuonna 2008 perustettu kestävän ohjelmistokehityksen yritys, jonka missiona on maksimoida asiakkaan saama hyöty ja minimoida turhaan digitaaliseen kehitykseen kuluva aika ja kustannukset. Tutustu lisää!

Talent Base

Talent Base on vuonna 2007 perustettu kokonaisvaltaisten digitaalisten palveluiden talo, jossa yhdistetään data, pilviteknologiat, tehokkaat toimintamallit ja asiakaskokemus digitaalisen liiketoiminnan kasvuvoimaksi. Tutustu lisää!